DJ Royaal, let's groove

DJ Royaal (Dimitri Visch) lleva a su público por un viaje musical a través del tiempo, y lo viene haciendo desde hace más de 25 años. Con su pasión por el entretenimiento, su histrionismo y su afición por los años ochenta, pincha una mezcla de los setenta, ochenta y noventa, placeres culpables y Nu-Disco (clásicos discotequeros con un toque moderno), incluso con el vinilo original.

Siempre consigue una sensación de sorpresa y las pistas de baile llenas. Característico de DJ Royaal es su interacción con el público, una actitud enérgica y abierta y un toque de humor.

Te puedes encontrar a este pinchadiscos único de Róterdam en todas partes. Pincha en eventos (de empresa), festivales, clubs, hostelería y teatros, para nombres famosos y salas de alto perfil, tanto en los Países Bajos como en el extranjero. Además, DJ Royaal es probablemente el DJ LGBTQIA+ más notorio de los muchos que hay en los Países Bajos y ha dejado su sello en muchas celebraciones del Orgullo (Pride).

Se puede contratar a DJ Royaal como pinchadiscos en solitario (con o sin vinilo) y también con luces y sonido complementarios 

Dimitri Visch, DJ Royaal De meest goedlachse en veelzijdigste event DJ van Nederland! Vinyl en event DJ

Deze bedrijven gingen uw voor:

Event en Vinyl DJ Royaal Dimitri Visch werkt voor Hilton Hotels
Event en Vinyl DJ Royaal Dimitri Visch werkt voor TUI
 DJ Royaal Dimitri Visch werkt voor Unilever
Event en Vinyl DJ Royaal Dimitri Visch werkt voor Nationale Nederlanden
Event en Vinyl DJ Royaal Dimitri Visch werkt voor de Efteling
 Event en Vinyl DJ Royaal Dimitri Visch werkt voor Ahoy Rotterdam
Event en Vinyl DJ Royaal Dimitri Visch werkt voor McDonalds
Event en Vinyl DJ Royaal Dimitri Visch werkt voor Bacardi

DJ Royaal op uw event?

Dimitri Visch DJ Royaal,De meest goedlachse en veelzijdigste vinyl en event DJ van Nederland!
Vinyl DJ

You can organize an event with the theme of the 70s, 80s or 90s. DJ Royaal has all the great Discohits, Guilty Pleasures and Dance Classics in his crates. Shiny records and a diamond needle in the groove will do the trick.

Armed with two turntables combined with his digital music library, the party is complete! As a vinyl DJ, DJ Royaal is a feast for the eyes. Like an old-fashioned DJ, you'll see him carefully searching for a record, picking it up, putting it on the record player, and getting it ready. A real added value and an eye catcher for the public! This ancient craft requires precision. At the right moment, the needle should be in the groove. Not every DJ can handle this.

DJ Royaal can also be booked without a vinyl set.

Dimitri Visch DJ Royaal, De meest goedlachse en veelzijdigste event DJ van Nederland! Presentator en entertainer voor events. Pubquizen en bingo's
DJ & Entertainer

Het is niet nodig om een winterjas in de dress-code te zetten, want DJ Royaal zorgt ervoor dat iedereen wordt opgewarmd!

Of het nu een voorprogramma is, een pauze act, de hoofdact of randprogrammering, iedere show wordt perfect afgestemd op het evenement, het publiek en de locatie. Geen kamer is te klein, geen zaal is te groot.

Naast DJ is Dimitri een all-round entertainer die niet te verlegen is om het publiek op te zwepen. Toch kan hij zich ook heel goed inhouden wanneer de gasten liever zelf in de schijnwerpers staan.

Als entertainer staat hij bekend om zijn presentatie techniek, compleet verzorgde Pubquizen en Bingo Shows. Deze zijn te boek bij Event Royaal.

Laat u adviseren door de professional met ruim 25 jaar ervaring. Met een gemiddelde waardering van een 9,3 mag het duidelijk zijn dat deze DJ uit Rotterdam door heel Nederland en ver daar buiten geliefd is. 

Dimitri Visch DJ Royaal, de songfestival DJ van Nederland

Douze Points

DJ Royaal is een echte fan, kenner en enthousiasteling van het Eurovisie Songfestival. Hij heeft een muziek collectie van meer dan 60 jaar Songfestival geschiedenis in zijn platenkoffer.

Hij behoort tot de doelgroep en weet als geen ander wat dit feest van verbroedering inhoud. Het is een show vol met herinneringen, vergeten pareltjes en dansbare hits.

Met zijn Songfestival Show passeren alle grote Songfestival hits van de afgelopen decennia de revue.

Wie kent er nou niet de hits Waterloo, Volare, Après toi, Save your kisses for me, Vrede, Making your mind up, J’aime la vie en al die andere Songfestival nummers uit meer dan 60 jaar muziek geschiedenis. Genoeg voor een avondvullende show. 

Dimitri Visch DJ Royaal, Pride en Gay DJ

Pride DJ

Dimitri is als DJ Royaal misschien wel de meest uitgesproken Pride, Gay en LGBT DJ die Nederland rijk is. Hij komt niet alleen voor zijn geaardheid uit, maar heeft al op menig gaypride voorop gestaan voor gelijke rechten. Hij heeft op veel gayfeesten, gayprides en gaybars en discotheken in het binnen- en buitenland gedraaid. Op boten tijdens de canalpride en op een ontelbaar aantal gay huwelijken tussen zowel mannen en vrouwen.Omdat hij als geen ander weet wat er speelt in de scene en welke muziek daarbij hoort, is dit een van zijn specialiteiten. Bij Dimitri kun je en mag je jezelf zijn. 

Dimitri Visch DJ Royaal, Theater DJ

Theater DJ

DJ Royaal is een theaterliefhebber en draait regelmatig in de grote theaters. Dit doet hij op premieres en bij speciale voorstellingen in de foyer of op het podium.

Door het toevoegen van een DJ in het theater (voor, tussen en na de voorstelling) wordt de beleving en de baromzet verhoogd. Het is als het ware een extra voorstelling. 

DJ Royaal Dimitri Visch stream DJ

Foto Jan Buteijn

Stream DJ

Licht, camera, actie! Ook op het scherm is DJ Royaal een kijkcijferkanon. Volledig in breedbeeld draait hij een DJ set of presenteert hij een quiz. Dit doet hij in een professionele studio met volledige regie, alleen of samen met andere entertainmentcollega's. Quizscores worden geheel geautomatiseerd verwerkt en de stream is geheel in uw huisstijl.

Voor boekingen en informatie: 

Telefoon 

010 - 311 55 44

E-mail

info@royaalevents.nl                 

Adres

Bas Paauwestraat 110, 3077 MP
Rotterdam                         

Bedrijf                     

DiscoRoyaal.nl
EventRoyaal.nl
RoyaalEvents.nl
DimitriVisch.nl
DJCoaching.nlKvK-nr: 20125259
BTW-nr: NL001616704B28

Alle rechten voorbehouden • © 2023 DJ Royaal is een handelsnaam van Royaal Events

Designed with ‌

Landing Page Maker